Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Liggaskolan Uncissed | Good Word-institutet Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Flirt i din kontext

Att söka partners är något man gör i en specifik kontext – vi tycker att råden som man ska få ska vara beprövade för just ens egen situation och värld.

w

Kunskap

Vi tar fram koncept för kunskapsöverföring i just din grupp, där de som kan får möjlighet att dela med sig till de som vill lära sig, och där allas levda erfarenhet räknas.

Pilotstudie

Under projektets gång har vi både samlat in kunskap om hur man flirtar med störst framgång i en viss grupp, och kunskap om hur just den gruppen helst vill få hitta den kunskapen.

Vi har tagit fram ett par prototyper, bland annat ett enklare sällskapspel där spelarna får med hjälp av frågor svara med olika flirt-strategier och sedan bedöma och diskutera vilka som funkar bäst. Vi hoppas kunna producera och distribuera spelet inom en snar framtid.

Hypoteser

Vi har jobbat efter ett antal olika hypoteser kring vilken information man kan ha nytta av, det har resulterat i ännu en prototyp med en tipslåda på nätet. Här kan man klicka sig igenom och leta efter övningar och idéer som passar just den situation man tänkt flirta i.

Få tips här