Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Projekt | Good Word-institutet Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Projekt

Metaforbrottning

Metaforbrottning är en ny sport och publikshow som etablerats i Sverige under de senaste tre åren. Sporten är inriktad på språk och unga, och handlar till stor del om att skapa arenor för språkutforskande och gemenskap. Goodword bidrar med kunnande inom speldesign, interaktionsdesign och språk, samt programmering. Projektet drivs av Dunkelbyrån och har bland annat haft stöd från Allmänna Arvsfonden.

Läs mer

Liggaskolan uncissed

Liggaskolan uncissed är ett projekt om kontaktsökande och hur vi kan göra kunskapsöverföring anpassad till olika gruppers olika strukturer. Projektet har drivits tillsammans med Dunkelbyrån och stöd från Vinnova.

Läs mer

De digitala författarnas nya verktygslåda

I det här projektet utforskade Dunkelbyrån och GoodWord-institutet tillsammans hur de nya författarna i en digital miljö skulle röra sig och vilka verktyg som skulle kunna behövas. Projektet var en förstudie som genomfördes med stöd av Internetfonden.

Läs mer