Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Ord och interaktion | Good Word-institutet Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Man brukar sägafree-vector-ink-pen-clip-art_105837_Ink_Pen_clip_art_hight att det gärna blir mycket snack och lite verkstad, men ibland är det snacket som ser till att det blir någon verkstad av alls. Hur du pratar och skriver påverkar hur du framstår, som person eller som företag. Din identitet sitter i dina ord. I en två timmar lång workshop jobbar vi tillsammans med språk, och gör praktiska och snabba övningar för att ta fram förmågan att målgruppsanpassa, något vi alla har med oss från barnsben men lätt glömmer med åren.

Workshopen ges både för privatpersoner och företag, men riktar sig främst till näringslivet och de som jobbar exempelvis internkommunikation.

Vi som leder workshopen kommer alla från en gedigen bakgrund inom konferensierskap, kommunikation och skrivande, med rötter i Poetry Slam-rörelsen. Vi är alla vana vid att anpassa form efter målgrupp och workshopen innehåller så väl exempel och anekdoter som statistik och fakta.