Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Flirt eller Flopp | Good Word-institutet Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/07/103807/goodwordinstitutet.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Det går att dra paralleller väldigt långt, och en som går att sträcka kring nästan all mänsklig interaktion är flirten. Under arbetet med Liggaskolan som pågått under 2015 har Goodword och Dunkelbyrån tillsammans också tagit fram underlag för workshops för såväl företagskick-off som för privatpersoner.

Företagspaket:
Flirtens ädla konst är en konst i att mötas. Det handlar om kommunikation och det handlar om respekt, både för sig själv och för mottagaren av ens uppmärksamhet. Vi har byggt upp en workshop som handlar om att avläsa ett rum, respektera andras gränser men samtidigt hitta vägar att bygga upp ett ömsesidigt utbyte. Workshopen går med lätthet att kombinera med en föreläsning på 20-30 minuter.

blomma (1 av 1)

Privatpersoner:
Behöver ni i gänget en boost för hur man träffar nya? Är det förvisso kul med singelliv, men kanske vid det här laget lite enahanda? Vi ger workshops på två timmar i hur man träffar någon, och hur man träffar någon som vill det samma som ni vill, oavsett om ni letar efter livslång kärlek eller om ni söker tillfälliga flirtar. Gruppen erbjuds dessutom möjlighet att skicka specifika frågor i förväg, samt får rabatt på Liggaskolan.